Passion4Gin

Passion4Gin Is geboren! Wat een fantastische mijlpaal. Onze eerste eigen gin op de markt. En natuurlijk te verkrijgen bij De Kleine Prins. De naam verraad al waar het voor staat. Deze gin is namelijk uit pure passie voor het vak ontstaan. Al anderhalf jaar zijn we aan het roepen dat we onze eigen gin op de markt willen brengen. Maar de drukke werkzaamheden elke dag weer belemmeren de eerste stappen toch wel echt. Toch is het er nu echt van gekomen. Het is een zorgvuldig proces geweest waarbij Serge samen met Destilleerderij Onder de Boompjes (http://www.onderdeboompjes.eu/welkom ) een unieke smaak hebben verkregen door het mengen van verschillende destillaten. Deze botanicals zijn samengebracht in een prachtige fles. Passion4Gin.

Waarom Passion4Gin

Passion4Gin is er voor jou, om te genieten, om te proeven, om te beleven. Het is niet makkelijk om een unieke smaak te creëren. Het is een kwestie van goed bedenken wat voor smaakrichting (kruidig, fris, citrus enz.) we kiezen en dan keer op keer fine tunen. Net zo lang tot we de juiste balans hebben gevonden. Ook de fles zelf, het etiket en de dop zijn belangrijk. Het oog wil immers ook wat. Als je de achterkant van de fles bekijkt zie je een tekst staan. Let daar dan ook vooral op als je de fles in handen hebt. Deze tekst komt namelijk recht uit ons hart.

Passie

Passie betekent dat je ergens een grote liefde voor voelt. Dat je vervolgens je passie in je werk kwijt kunt is eerder een uitzondering dan een regel. We moeten immers werken om geld te verdienen en soms ligt je werk ver bij je passie vandaan. Dat Passion4Gin nu op de markt is, betekent dan ook echt heel erg veel voor ons. Elke gin tonic die wij serveren wordt bereid met de juiste botanicals. Elke gin tonic wordt met evenveel passie geschonken voor onze gasten. Het is elke keer weer een beleving. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat als je ergens trots op bent je ook alles zult geven. Volg daarom je passie. Volg je droom en haal uit het leven wat erin zit.

Botanicals

 

Passion4Gin bevat bijzondere botanicals. Botanicals zijn plantaardige ingrediënten. In de afbeeldingen hierboven zie je verschillende botanicals, waarvan er een aantal zijn verwerkt in Passion4Gin. Waarschijnlijk proef of ruik je het zelf ook als je de fles voor je hebt. De belangrijkste ingrediënten zijn passiefruit, kumquat, bloedsinaasappel, yuzu en het meest bijzondere “buddhafinger”. Naast deze ingrediënten zijn er nog een stuk of tien botanicals verwerkt in PASSION4GIN. We houden ze even voor ons zelf. Er moet immers iets te raden overblijven. Een combinatie van al deze met zorg geselecteerde producten zorgen ervoor dat er een heerlijk, frisse, zachte gin met citrus smaak ontstaat.

Buddhafinger

Passion4GinDit zijn nou buddhafingers. Is het geen prachtig stuk fruit? Voor mij reden genoeg om deze foto uit te lichten. De naam is ontstaan omdat het lijkt op een buddha hand. Het mooie van deze foto is dat dit ook echt de buddhafingers zijn die in Passion4Gin zijn verwerkt. Deze fruitsoort is een citrussoort. Oorspronkelijk komt het uit China en India. Je kunt het een klein beetje vergelijken met citroen, het grote verschil is echter dat de buddhafinger volledig uit vruchtvlees bestaat. In Nederland is het vrij lastig te verkrijgen. Dat maakt onze gin ook zo uniek. Het zorgt voor een zeer zachte, frisse smaak. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te komen testen.