Gin tonic liefhebbers

augustus 21, 2018 0 Door serge prins

Gin tonic liefhebbers opgelet! Hou je heel erg van gin tonics of misschien wel helemaal niet? Dan is het misschien leuk om te weten dat we bij Eetcafé De Kleine Prins op elke laatste zaterdag van de maand een speciale avond hebben voor de gin liefhebbers. Je kan dan kiezen uit +/- 200 gins en maar liefst 24 tonics. Dus ook voor degenen die denken niet van gin tonic te houden kun je alle kanten op. Kun je niet kiezen dan helpen wij je natuurlijk heel graag. Het mooie van deze dag is dat je voor elke gin tonic combinatie slechts € 7,50 betaalt. Normaal gesproken variëren de bedragen tussen de €8,- en €14,- met hier en daar een uitzondering.

PSSSTTT hier vind je de website van De Kleine Prins
gin tonic liefhebbers

Soorten gin

Om te inventariseren wat jij het lekkerst vindt, vragen we je een keus te maken uit een aantal soorten. In hooflijnen kunnen we de gins onderverdelen in kruidig, fris, citrus, bloemig of neutraal. Daarnaast voegen we botanicals toe die de smaak van de gin ten goede komen. We hebben dan ook vrijwel alles in huis om voor jou de perfecte gin tonic te maken. Aangezien we ook meer dan 20 tonics hebben, al dan niet met een smaakje, selecteren wij een tonic waarvan wij denken dat dat het beste past.

Zelf kiezen

Gin tonic liefhebbers kunnen veel of weinig ervaring hebben. Je hoeft er niet veel gedronken te hebben om te weten dat je liefhebber bent. Toch is het ook wel fijn dat je zelf mag kiezen. Het is alleen wel lastig als je zoveel flessen ziet staan. Dat geeft niet, we hebben alle tijd. De gin tonic avonden beginnen om 16 uur en eindigen om 02.30. Als je een beetje op tijd bent kun je dus heerlijk op een rustig tempo genieten. Kom je met een grote groep, hartstikke leuk maar laat het ons even van te voren weten. Bedenk je het pas last minute, tsja dat kan ons ook gebeuren. Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!